posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

visszaráz

2014. április 13. - brutalfitnessz

A március az edzésbe való visszarázódással telt. A guggolás még mindig nem kivitelezhető (99%-ig eljutok benne, de a maradék 1 épp elég...), a többi már megy. Loholok a tavalyi év vége körüli csúcsformám után, szóval csak a szokásos egy lépés előre-kettő hátra. Próbálom kinyomni a 24-es bellt, de esélytelen; örülök, ha push press-ben feltolva megtartom.

Ilyenkor tökre látszik, hogy mennyire keskeny és törékeny az a csúcsedzettségi zóna, ahova az ember a nagyon következetes és rendszeres edzéssel jut. A tavalyi jobb időszakaim edzettségi szintjének 60-80%-át így 2 hónap kihagyással is simán hozom, de a kritikus felső kb. 20%-ért nagyon meg kell küzdenem újra.

És mindez persze csak a fegyencedzés és a kettlebell - hogy a futással melyik béka melyik segge alatti zónába estem vissza, abba bele sem merek gondolni. Majd a jövő héttől kiderül. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr626025868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2014.04.14. 19:51:14

Viszont meleg vízben üldögélni kiválóan tudsz :-)
süti beállítások módosítása