posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

oh-so-motivációs

2015. április 05. - brutalfitnessz

befofter.jpg

Inkább csak érdekességként: kíváncsiságból lemér(et)tem az Acélgodzilla Edzésterv indítása körül a váll / felkar / alkar / mellkas / derék / comb / vádli kerületét, aztán három hónap elteltével megint. Tudom, hogy az interneten illik sikeresnek és oh-so-motivációsnak lenni és itt most egy képnek kellene díszelegnie, ahol bal oldalt egy Schmuck Andori alak áll szomorúan, jobbra meg büszkén villannak a Dwayne Johnson-t megszégyenítő olajozott bicepszek,de innen hármat visszalépve és a realitásoknál maradva:

- a testsúlyom nem változott, nagyjából 80 kg körül mozog 0,5-1 kg-s liftezéssel;
- az egyetlen mérhető változás a derekam és a vállam körmérete: a többi vagy plusz vagy mínusz (váááh! mínusz!) 1-2-2,5 cm-t mutat simán a varrósdobozból csent szalag mérési hibahatárán belül;
- Derékbőség: 87 -> 83 cm, és váll körméret: 106 -> 112 cm.

Szóval 3 hónap edzés az izmok méretében a számok szintjén nagy változást nem okoz, ezt nem is reméltem, nem is lett volna realisztikus. 3 hónap épp arra volt elég, hogy elkezdjek ráérezni a súlyzós edzésre és megtalálni a megfelelő gyakorlatokat - vagy még erre sem, a hátedzésemet pl. most kezdtem el átvariálni. Inkább az az érdekes, ahogy a testkompozícióm átrendeződött: a skinny-fat pocakkezdeményem jórészt eltűnt úgy, hogy a súlyomat megtartottam és ha más nem is, legalább vállasodtam egy kicsit. Szemmértékre azért merem remélni, hogy változtam.

Innen lehet tovább építkezni: kb. egy hete indult az a projekt, hogy a normál étkezésen túli napi 800 tömegnövelős plusz kalóriával megpróbálok egy kicsit hízni még, természetesen következetes edzés mellett. Ha 3 hónap múlva Dwayne Johnson leszek, ígérem, kirakom a fotót. Ha Schmuck Andor, akkor is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr927341886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása