posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

tömény nyolcvanas

2016. május 03. - brutalfitnessz

Csodálatos sporttörténeti képanyag a Spiegelben: Karlheinz Jardner fotográfus a 80-as évek elején a németországi testépítés kezdeteit örökítette meg, és vele együtt persze egy kicsit a teljes korszellemet is. A sorozat 36 fotója itt található, de nem tudom megállni, hogy ne tegyek be ide is néhányat:

 

nemet2.jpg

Ha EZ nem a tömény '80-as évek, akkor nem tudom mi. Névtelen testépítő a saját otthoni edzőtermében. A bajusz! A bundesliga-séró! A neonok! A pálmafás tapéta! (Amivel még a mosogatótálcát is sikerült befedni!). AZ EGÉSZ!!!44!!!!!!

nemet3.jpg

Ez fotó egy fotóról valami magazinból - a cikk ígérete szerint Ronald Reagan amerikai elnök felfedi edzéstervét. Valamiért aztán mégsem ezzel vonult be a világtörténelembe, mindenesetre ha valaki erre bukik, akkor itt tényleg kiderül minden.

nemet1.jpg

Táplálékkiegészítőket árusító férfi. A bajuszt és a hajat már nem is említem, túl magas labda, elég csak azon csúszni, hogy ilyen - mai szemmel egészen unszexi -  golyóálló acél konzervdobozok rejtették a csodaszereket. Vajon milyen íze lehetett egy nagy kanál Protimarknak?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr228672460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása