posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

egy darab PLÖTTY

2014. március 04. - brutalfitnessz

A jó hír: nem szakadt, repedt, roncsolódott, tört stb. semmi a térdemben, helyre fogok jönni. A folyamatos gyógytorna mellett a múlt héten újrakezdtem a fegyencedzést, már amit meg tudok csinálni belőle: a szokásos edzésterv középső napja (húzódzkodás és guggolás) teljesen kiesik. Az utóbbi gyakorlat evidens okokból, az előbbi pedig a kétésfeles gyakorlathoz szükséges térdhajlításon bukik meg.

A fekvőtámaszt még/már érzem, de a béka lábemelésben egy hónap kihagyás elég volt, hogy a középhaladó ismétlésszámról a kezdőre (!) csússzak vissza, alapos izomlázzal a hasam környékén. A másik problémás gyakorlat a híd: ugyan valamikor az év elején sikerült a 3x30 "híd szögben" (asztalon, tehát a könyv szerintinél magasabb felületen), de az utána jövő fejtámaszos hídnak a kezdő ismétlésszáma is csak ábránd. Valószínűleg folytatom a (kurvára unt) szöges hidat alacsonyabb felületről, megint 3x30-ig.

Szóval csak a szokásos: egy darab PLÖTTY vagyok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr65843639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása