posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

majd kifutom technikásan

2013. november 23. - brutalfitnessz

1650178_m.jpg

Lett egy új cipőm, egy Lunarglide 4. Nem a Nike marketinggépezete darált be, hanem olyan kényelmesnek tűnt a zokniszerű, puha, varrás nélküli felsőrésze (flyknit), hogy az első próba után nem is gondolkoztam más cipőben. Hogy a talpa a tesztek szerint inkább semleges futóknak való, nem ilyen pronálóknak, mint én? Nem gond, majd kifutom technikásan! (az első 100 km után erre még visszatérünk).

Két körre vittem el eddig 10 km alatti távokra, az első benyomások: puha a talpa, a sarka meg különösen. Mintha egy rugó lenne benne. Aszfalton és betonon érdekes hangja van benne a lépteimnek. Klaffog. Nem, nem ez a jó szó, ez nem egy papucs. Kattog. Ez sem. Klattog. Ilyen szó nincs is. De akkor is! Klattog. Összességében teljesen jó. Hosszút egyelőre még nem futok benne, majd szép fokozatosan veszem használatba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr385652827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brutalfitnessz · http://brutalfitness.blog.hu/ 2013.11.24. 18:22:58

Az Intersportban vettem 25-ért. Először a Nyúlcipőboltba mentem a másfél évvel ezelőtti jó tapasztalatok miatt, de most egyáltalán nem voltak a helyzet magaslatán és a készletek is elég hiányosak voltak.
süti beállítások módosítása