posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

ismétcsak roarr

2012. július 11. - brutalfitnessz

Gll_2_by_mceric.jpg

A fegyencet természetesen csinálom, bár a jógatanfolyam miatti "nagy" kimaradás óta a múlt hét is kimaradt, egyszerűen nem jött ki a lépés. Nyár. Mindenesetre azt találtam ki, hogy nem lesz heti fegyenchíradó, mert még begépelni is unalmas, hát még olvasni. Akkor írok róla, ha van mit. Meg ha olyanom van.

Lássuk, hol is tart a dolog! A múlt heti edzés:

1. Fekvőtámasz:
Fekvőtámasz előredőlve/fél fekvő(bemelegítés): 12/5
Teljes fekvőtámasz: 2x12

Szeretek fekvőtámaszozni. Roarr.

2. Lábemelés:
Térdfelhúzás/térdemelés fekvésben: 12/10
Hajlított lábemelés fekvésben: 3x21

Nagyon sokáig parkolópálya volt ez a gyakorlat, de mióta újrakezdtem az edzést, sikerült átlépnem a falat, és elkezdtem emelgetni az ismétlésszámot. Még mindig nagyon kemény, de már nincs az az érzésem 1-1 sorozat után, mintha hasbarúgott volna egy mammut. Ez is valami.

3. Húzódzkodás:
Függőleges húzás (belemegítés): 20
Vízszintes húzás: 3x30

Megvan a haladó szint! Igaz, nem a könyv szerinti rúdmagassággal - az kb. fél évet vitt el az edzésidőmből feleslegesen -, hanem szegycsontmagasságú rúddal, de akkor is. Pont az imént szerencsétlenkedtem a 4. szinttel, a bicska húzódzkodással, kevés sikerrel. Egy újabb gyakorlat, amit egyszerűen a fizika törvényei miatt látok kivitelezhetetlennek, de erről majd később. 

4. Guggolás:
Guggolás támasszal/guggolás zárt lábbal (bemelegítés): 12/10
Fél felemás guggolás bal/jobb: 2x20 / 2x20

Ez az általam kitalált gyakorlat is lenyomva. Most pedig picit elkanyarodok a CC-től és jönnek a Meztelen harcos szerinti egylábas rávezető gyakorlatok. 

5. Kézenállás:
Varjútartás (bemelegítés)
Kézenállás: 33s, 15s

Teljes homály. Hol több megy, hol kevesebb, de érdemi fejlődés nincs már... fél éve? Vagy még több ideje? Valamit kezdeni kéne ezzel.

6. Híd:
Rövid híd/egyenes híd: 12/10
Híd szögben: 18, 2x15

Amennyire előreléptem a húzódzkodással, a hassal és a guggolással, annyit fejlődtem vissza itt. Már 3x23-mat is is sikerült lenyomnom, most viszont mintha ólomnehéz lenne a felsőtestem. Izzadok, fújtatok, szétszakad az alkarom, szét akar pattanni a térdem és a combom... ez a fura és gonosz visszaesés-effektus egyszer már a fél fekvőtámaszoknál is meglepett. Persze az ilyenektől csak az eltökéltségem erősödik. Ismétcsak roarr.

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr984646405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása