posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

akkor még volt

2012. március 06. - brutalfitnessz

20120306_202119.jpg

Újabb hétkezdet, újabb interval training, aminek még mindig nem találok normális nevet. Azaz dehogynem, idővallum futás! Most megpróbáltam nem az első fél perces gyors szakaszon kiadni az egész hétre szánt energiámat, és kicsit kiegyenlítettebben futottam, úgy igazán talán csak a legvégén nyomtam meg. Így viszont nem kellett félrokkant sebességre lassítanom a pihenő szakaszoknál, és az utolsó 5 perces levezetőt is korrekt, friss tempóban tudtam nyomni, úgyhogy összességében sikerült is egy kicsit magasabb átlagot elérnem.

De hogy milyen elbaszott mód hideg volt ma este...! Ez a legrosszabb, ez a tavasznak álcázott tél, amikor az ember pusztán a naptár alapján kezd egy kicsit kevésbé odafigyelni az öltözködésére, és egy rossz pillanatban rájön, hogy az utcán téblábol sarki hidegben, nulla ruhában. Decemberben ilyen időben fel se nagyon merült volna bennem, hogy kimozduljak futni. Mert akkor még volt eszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr1004293904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása