posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

"dehát ő ilyen alkat"

2014. október 26. - brutalfitnessz

skinny-29278.jpg

Testúlyrekord: 78,4 kg  a múlt heti mérlegelés szerint. Körülbelül 4 kg gyarapodás egy hónap alatt. Más ezt egy karácsonyi vacsora alatt összehozza, aztán egy évig zumbázik hogy leadja, de nálam pont fordítva van. Én vagyok az inverz Dagadt Köcsög. Azt túlzás lenne mondani, hogy a külvilág idióta hozzáállása miatti dühömben kezdtem szeptember elején tömegnövelni, de benne van ez is, vastagon. Nem akarok hüppögős lányregényt írni, fogalmazzunk úgy, hogy amíg bizonyos szociális szituációkban sosem kövéreznél vagy netán dagadtoznál le valakit, addig ugyanazokban a szituációkban a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül lesoványozod vagy akár közlöd vele, hogy "kicsit össze van esve", aztán vigaszképp hozzáteszed, hogy dehát ő "ilyen alkat". Hát a jó kurva életbe már, tényleg senki nem fogja fel, hogy ez milyen kibaszottul bántó, bunkó és tapintatlan? Főleg bazmeg valakivel szemben, akiről tudod, hogy évek óta folyamatosan izzad a hülye fegyencedzésén meg az idióta kettlebelljén, hogy egy fokkal egészségesebb legyen és urambocsá' legyen valami tartása, valami megjelenése, legalább a rohadt ing ne lötyögjön rajta? 

Khmm, elragadtadtam magam. És most vissza a tényekhez. Szóval J. segítségével szeptember elejétől beiktattam még két kisebb étkezést a három fő mellé, főleg gyümölcs, natúr joghurtok, szendvics, mindenféle szénhidrát. A főétkezéseket megpróbáltam minél normálisabb, természetesebb, minőségibb, de lehetőleg hizlaló ételekből megoldani. Minden testmozgás után, legyen az futás vagy (brutál)fitness, beiktattam egy adag erősen szénhidráthangsúlyos tömegnövelőt (Dymatize Super Mass Gainer) és minden napra egy szem multivitamint (One-A-Day). Ez így együtt úgy tűnik, hatásos. Sőt, annyira hatásos, hogy egész érdekesen gömbölyödő formája kezdett lenni a hasamnak, persze csak egy egész picikét, de azért észrevehetően. Nem baj: a BMI még bőven oké és nagyon elfér rajtam ez a plusz négy kiló. Igen, akár zsírból is és igen, akár hason is. Elégedett vagyok. Persze több már azért nem kellene, inkább az edzés mellett igyekszem fenntartani a mostani étrendet, mert közben változtattam egy-két dolgon, lesz helye annak a néhány plusz kalóriának.

Legközelebb az edzésről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr16809541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taskaradio 2014.10.27. 18:04:16

ertem en, ertem, de azert titokban kicsit felhaborit, hogy milyen problemaid vannak. mondom ezt szinte minden notarsam neveben. :)

igor1974 2014.10.27. 19:03:17

Irigykedem én is;-)

brutalfitnessz · http://brutalfitness.blog.hu/ 2014.10.28. 09:13:57

Hát nemtom, szerintem az optimális testalkattól való eltérés se lefelé, se felfelé nem irigylésreméltó. Vagy csak túl jó dolgom van. :)
süti beállítások módosítása