posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

és gyorsan bekaptunk még kettőt

2014. április 30. - brutalfitnessz

Nekiálltam és megpróbáltam egy kicsit emészthetőbb formában láthatóvá tenni, hogy mi a helyzet a fegyencedzéssel. Értelmezési segédlet: "jó magaviselet" edzésterv, azaz a 6 alapgyakorlat 3x2 felosztásban, és minden edzés elején egy rövid kettlebelles bemelegítés, valamint erőfejlesztő gyakorlatok. Így nézett ki a múlt hetem:

fugyuntz.gif

Siralmas összehasonlítani a tavaly ilyenkori állással: UGYANOTT TARTOK, MINT EGY ÉVE - kivéve azokat a gyakorlatokat, amikben visszafejlődtem. Tényleg csődnek tűnik a projekt, de egyelőre mégsem vagdosom az ereimet az alábbiak miatt:

1. A legfontosabb: jól érzem magam a bőrömben, látszik az edzés a tükörben is és egyértelműen ad egyfajta feszességet, tartást, fókuszt minden értelemben.
2. Tavaly a fegyencezés mellett heti két csoportos kettlebell órát csináltam végig ha esett-ha fújt. Ennek már vége, de most is emelgetem a vasakat minden otthoni edzésnapon. Ez egy hatalmas plusz tényező, még ha nem is konvertálódik gyorsabb fejlődésbe a mesterhatos gyakorlataiban.
3. Az idei év eredményei eddig egy egész hónapos, nagyon alattomos megfázás, meg egy durva térdsérülés utáni rehabilitáció. Ez általánosan is visszavetett, a guggolást pedig pl. elölről kellett kezdenem, hogy ne terheljem túl a sérült részt és ugyanemiatt a török felállás egyelőre nem is játszik.
4. ...aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr96098486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása