posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

1.50-1.55 környéke

2013. december 29. - brutalfitnessz

"- Milyen félmaratoni időt adnál meg a maraton előfeltételeként? Jelenleg 2:15 körül futom, és érzésre úgy stabilan 2 órán belüli idő környékén lehet érdemes a hosszabb távoknak nekikezdeni.

- Jól gondolod, sőt 1.50-1.55 környéke még jobb lenne."

 

Lőrincz Olivérrel váltottam ezeket a kommenteket egy népszerű közösségi oldalon pár hónapja: szóval úgy van, ahogy gondolom. Az elmúlt 2 hónapban igyekeztem nagyobb hangsúlyt fektetni a fartlekre és a résztávokra. Az eredmény egyelőre annyi, hogy minden porcikám igazolja a mondást, miszerint nem a távolság, hanem a tempó öl. Na mindegy, most szünet van, nyugi van, derűs és meglepően enyhe napok vannak. Futogatok csak úgy, terv és pulzuskontroll nélkül, érzésre - és élvezem. 

(LO egyébként több teljesítményküszöböt is megad a maratontól egészen a spartatlonig. Az ultra akár csak gondolatkísérlet szintjén sem érdekel, a maraton viszont tényleges cél néhány éves távlatban).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr685716092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása