posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

a végén még futnom kéne

2012. július 11. - brutalfitnessz

sports-injury.jpg

Testem edzésének legújabb hírei, avagy harminc felett minden nap ajándék: futni vagy két hete nem futottam. Az a kisebbik gond, hogy meleg van, meg mindenféle program van, vizekbe kell bemenni meg söröket kell meginni, ezek ilyen nyári dolgok. A nagyobb baj az, hogy az elmúlt két futás alkalmával minden előzmény nélkül elég durva izék... jobb megnevezés híján valamiféle refluxos tüneteim lettek. "A reflux tünetei a gyomorégés és a felböfögés. [...] a szegycsont mögött égető fájdalomérzet jön lére, ami az egész mellkasra kisugárzik." - mondja az internet és sajnos kurvára igaza van.

Kicsit tanácstalan vagyok, hogy akkor ez most mitől és miért, de nagyon nem szeretném, ha amúgy is ingadozó futókarrieremet ez baszná el.

Viszont ha bele is fulladok a futással felvert gyomorsavamba, legalább a lábammal minden oké! Itt osztottam meg a világháló közönségével lábfájásom minden apró részletét, ami miatt nemrég még egy ortopéd orvoshoz is elmentem végül. Már nincs para, csak úgy a megelőzés miatt. Azt mondta, a megerőltetéstől volt, begyulladt valami, ha ilyen van, pihentessem, túlélem.

Szóval még jó, hogy lett ez a gyomros nyavalya, különben a végén még futnom kéne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr884646358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása