posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

nem elég ommm

2012. június 27. - brutalfitnessz

yodfdgi.jpg

Hogy ne csak futásró legyen szó, időközben elvégeztünk egy ashtanga jóga tanfolyamot is. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan lehet 8 alkalomba besűríteni az egész egymásra épülő, kb. 2 órás mozgássorozatot, de ez legalább kiderült: nehezen. Viszont nagyon jó alapozás volt a továbbiakhoz, legalább a napüdvözletekre meg az elején az álló gyakorlatokra sikerült ráéreznem. Edzésnek sem utolsó, fel is kellett függesztenem a fegyencet kb. egy hónapra, mert egyszerűen nem volt időm regenerálódni ahhoz, hogy egymás mellett menjen a kettő. J. meg egyenesen muszklikat növesztett.

A tanfolyam végén azt az útravalót kaptuk, hogy érdemes heti 6 alkalommal jógázni - ez az, ami munka és más sportok mellett nekem teljesen lehetetlen. Reggelente megcsinálok 3 db "A" és 2 db "B" napüdvözletet, ez lassan beépül a napi rutinba, emellett megpróbálok heti 1-2 alkalommal eljárni valahova. Tudom, nem elég elkötelezett, nem elég jógi, nem elég ommm, de azt hiszem, jó lesz ez így. 

(Nem nagy cucc meg nyugídjas sikerélmény, tudom, de olyanokat veszek észre magamon, hogy pl. a hűtő alsó polcán levő dolgokhoz le tudok hajolni térdhajlítás nélkül, ami eddig nem ment. És valószínűleg nem a hűtő nőtt meg).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr824582323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása