posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

bazi nagy neonzöld bojler

2013. február 03. - brutalfitnessz

Kerüljük el a hosszas lelkizést most, és csak fogalmazzunk úgy, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy a fegyencedzésbe betett több, mint egy éves munkám arányban áll annak látható eredményével. És emiatt néha nem vagyok vidám. Gyakran nem. Úgyhogy nem kevés töprengés után egy bazi nagy neonzöld bojlerrel állítottam haza tegnap, ami így néz ki:

bojler.jpgBahaha, "be the biggest thing!". Sokat keresgéltem valami után, amit kifejezetten nehezen erősödő, gyors anyagcseréjű embereknek találtak ki, és ez tűnik pont annak. Egyébként a doboz csak félig teli (avagy félig üres), a belsejében kakaónak tűnő por, meg egy elég nagyvonalúan méretezett adagolókanál. Egyelőre napi 3x1 kanállal eszem, de azt lehetőleg úgy fél liternyi teljes tejjel keverve. Ebből egy kanál este, lefekvés előtt, hogy békésen aludjak, mint egy jóllakott baba.

A hatása amúgy frenetikus! Ma reggel akartam elkezdeni szedni, de előtte még ráálltam a mérlegre hogy lássam, honnan indulunk. Aztán ráálltam megint, mert azt hittem, rossz: 71,5 kg-t mutatott. Világrekord! Falrengető brutáltömeg! Életem nagy részét 63-65 kg közt töltöttem, az életmódváltás óta fix 69-70 körül vagyok. És most tessék. Elég a zöld bojlerrel akár csak egy légtérben tartózkodni, hogy hasson.

A következő mérlegelés meg majd akkor, ha elfogyott a most vett adag. Stay tuned!

(És mindehhez a diétám: mindent, mindig, és minél többet. Nem ez a szofisztikált étkezés ideje).

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr635061055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gregorystone000 2013.02.04. 01:44:24

<a href="http://mozogj.com/fegyenc-edzes" target="_blank">fegyencedzés</a>

Probáltátok ezeket?

lsg404 2013.02.04. 12:01:45

nincs hozzá közöm, de most teszed meg az első lépéseket a tévút felé szerintem.

brutalfitnessz · http://brutalfitness.blog.hu/ 2013.02.04. 18:23:44

@lsg404: van hozzá közöd, ha egyszer közzétettem. Fejtsd ki.
süti beállítások módosítása