posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

ennél tovább nem

2012. március 23. - brutalfitnessz

animalliberation_heration_1.gif

Aki olvasta a futóblogon ezt az interjút, annak szerintem az agyába égett a srác. Saját állítása szerint jórészt csak növényeken él, példaképp olyanokat ad meg, hogy mondjuk megeszik 10 banánt reggelire, meg 30-40 mandarint vacsorára. Nem százas persze amit csinál, de a kísérletezőkedvemet megihlette a dolog és ebédnél kipróbáltam, jól lehet-e lakni mindenféle növényekből, amiket normál esetben afféle kiegészítőként vagy desszertként fogyaszt a normális, heteroszexuális, húsevő, szalonnakedvelő igaz magyar férfiember. A menü az alábbi volt:

- saláta (17 dkg, főleg reszelt káposzta, hagyma, egy nagyon kevés joghurtos öntettel)
- 2 banán (27 dkg)
- 3 nagy mandarin (46 dkg) 
- kb. 3-4 dl 100%-os paradicsomlé

Teljesen megteltem, az utolsó mandarin már nem is nagyon csúszott. A várt fingóroham elmaradt. Az jó volt, hogy nem éreztem magam durván telítettnek, a kajakóma sem kerülgetett, viszont kb. másfél órával később megint ugyanezt meg tudtam volna enni ugyanígy, és akkor sem laktam volna igazán jól. Különösebben olcsó sem volt a dolog, 750 ft körül fizettem úgy, hogy az átlagnál jóval olcsóbb paradicsomlét sikerült találnom a CBA-ban. 

Nem zárom ki, hogy néha beiktatok egy-egy ilyen étkezést a jövőben is, de ennél tovább nem merészkednék.

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr264335712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igor1974 2012.03.26. 14:24:36

Pedig a legerősebb szárazföldi állatok növényevők (elefánt, orrszarvú, víziló (?)) :-)

BeasT 2012.03.31. 19:42:53

@igor1974: A kékbálna ragadozó. :) Nagy testtömeg-nagy izomtömeg-nagy erő...
süti beállítások módosítása