posztoljon a férgese!

acélarcél

acélarcél

Éáááééééáááóó!

2014. június 05. - brutalfitnessz

Hadd dicsekedjek kivételesen. Annyira jó, amikor a néha folyamatosnak tűnő frusztrációáradat (mindenki kurva izmos és szexi két hónap fegyencedzéstől, meg négyórás maratonokat fut és az még csak a bemelegítés, stb.) megszakad kivételesen és valami kis pozitív visszacsatolásmorzsácska is leesik.

Szóval volt a cégnél egy ilyen izé, irodakukacoknak való állapotfelmérés, és a következők virítanak a papíromon:

- BMI: 23,4 - stabilan az egészséges zónában, rá-a-dá-sul nem is a legalján, hanem úgy középtájt!

- Testzsírszázalék:  17,3% - fit zóna, de az a röhej, hogy elvileg a széle: a Wikipedia szerint 18-tól már "average" lennék. Éáááééééáááóóóó!!! Zsíros vagyoooook!!!44!!LOL!!4! <3 <3 <3

- vázizom százalék: 40,2% - elvileg 39,2%-tól "magas", alatta "normál", szóval itt azért éppenhogy megugrottam a lécet. Na. De. Akkor. Is. Magas a vázizmom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brutalfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr426281783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taskaradio 2014.06.14. 12:12:41

olvasom, es sirok, hogy en mar sosem leszek a regi. :)

taskaradio 2014.06.17. 22:10:56

ma talalkoztam egy ikres anyukaval a majorban, aki ikres futobabakocsival tolta. IKRES FUTOBABAKOCSI.

aztan arra gondoltam, hogy elbujdosok. :)))))

vagy inkabb beizzitom a szitteremet, hogy szorakoztassa a gyerkocoket amig en a testem pallerozom.

IKRES FUTOBABABAKOCSI. azannya.

Fülig Zsüli 2014.07.09. 08:53:28

taskaradio: együttérzek, nekem is mindent elölről kellett kezdeni, de most már egyre jobb:) az ikres futóbabakocsi élményedről meg az jutott eszembe, amikor a munkahelyemre menet egy kisebbfajta dombocskára küzdöttem fel magam bringával, amikor egy kemencefenekű némber felszáguldott mellettem egy oldszkúl, acélvázas TANDEM biciklivel. Egyedül. Na, az nem kicsit fájt a lelkemnek.:)

taskaradio 2014.08.16. 07:57:02

haha. az a baj ezekkel a hegyremenetekkel, hogy tolni is kva nehez, nemhogy felulni a bringara, es szaguldani a szembeszel ellen. :) viszont gondolkodom egy elol es hatul is gyerekuleses bringaban. szerintem azt kesobb elveznek.
süti beállítások módosítása